BED AND BREAKFAST DEN HAAG

  backupnext  
loft 6

Bed en Breakfast Loft6 in Den Haag

Er zijn 2 mogelijkheden tot overnachting:
.. 1. De loft is op de 3e etage gesitueerd. Het is een ruim B&B appartement (70 m2) met een aparte zit/slaapkamer en een eigen douche en toiletruimte. Het ontbijt wordt geserveerd in uw appartement. Het romantische 2-persoonsbed staat klaar voor u in ons bed and breakfast. In het B&B appartement is een klein aanrecht, waar u zelf koffie en thee kunt zetten met behulp van een waterkoker. Een koelkast is beschikbaar op de begane grond. In ons huis wordt niet gerookt. Er is wifi en slow televisie. Als u het raam aan de voorzijde van het bed and breakfast opent dan kunt u de zee ruiken. Aan de achterzijde van het statige herenhuis heeft u uitzicht op de tuinen.
.. 2. De Regentessekamer op de begane grond. Het is een ruime B&B kamer. Er staat 2 1-persoonsbedden. We halen een bed weg, als u de kamer als eenpersoonskamer wilt gebruiken. Op deze etage van ons bed and breakfast heeft u de beschikking over een eigen toilet, douche en een wastafel op de kamer. U heeft de beschikking over een magnetron, kunt u koffie en thee zetten en een koelkast.

Zoek een B&B in: Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht