BED AND BREAKFAST DEN HAAG

  backupnext  

 

Stay at RS. Bed and breakfast in Den Haag / Scheveningen aan de Boulevard. Pure luxe!


Stay at RS is een modern ingerichte bed en breakfast die is gelegen in Scheveningen (Den Haag). We hebben twee kamers met elk twee slaapplaatsen.
U heeft veel privacy omdat u een eigen ingang heeft. Slechts vier traptreden op en daarmee heeft u meteen een prachtig uitzicht op het strand en de zee.

Uw kamer is volledig ingericht met TV, gratis WIFI, koelkast, kitchenette, koffiezetapparaat en een waterkoker. U heeft uw eigen badkamer met wastafel, inloopdouche met regendouche en een separaat toilet. Kortom Stay at RS biedt perfecte privacy.

Niet roken en huisdieren zijn helaas niet mogelijk.

Zeer centraal gelegen
Stay at RS ligt op twee minuten loopafstand van het strand, de Pier en de Boulevard van Scheveningen. De haven is met nog geen 2.5 km over de Boulevard aan te lopen, maar tevens ook met de tram bereikbaar.

Parkeren
Op aanvraag is er parkeerplaats beschikbaar voor € 10,- per dag. De vergunning is geldig van 8:00 tot 12:00 uur de volgende dag.
Op straat kan in Scheveningen niet langer dan 1 uur worden geparkeerd en de parkeergarages kosten ten minste € 19,- per dag dus dit is een goede deal voor u.

Zoek een B&B in: Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht